Ofisten Sahneye 2015

Ofisten Sahneye 2011 yılından beri gerçekleşen iş hayatında profesyonel olarak çalışanların müzik tutkularını sahnelere taşıdığı bir organizasyondur. Bundan önceki yıllarda Ballantine's sponsorluğunda Garaj İstanbul'da gerçekleşen yarışma geçen sene kapılarını Billionare Club'a taşımış olsada bu yıl eski yerine geri dönüş yaparak hem katılımcıların hem de izleyicilerin yüzünü güldürücek gibi gözüküyor. Yarışma iki ay boyunca büyük şirketlerin kıyasıya yarışmasıyla sürüyor. Ünlü jürilerin en iyi performansı belirlediği yarışmada, izleyicilerin attığı sms'lerden aldığı puanlarda finale kalıcak grupları büyük ölçüde etkiliyor. Hatta jüri puanı ile finale kalabilicek gruplar sms puanları az geldiği için elenebiliyor. 

Ofisten Sahneye FUTURE IS NOW



2 yıl üst üste katıldığımız yarışmada geçen sene yaşadığımız aksaklıklardan dolayı bu yıl katılmak içimizden gelmesede çok keyifli ve heyecanlı bir zaman geçirdiğimizi söyleyebilirim :) Umuyorum ki geçen yıl olduğu gibi bu sene katılımcı grupların kendi biletlerini satması beklenmesi yerine kapıda bilet satışı gerçekleşir. Tonmaister ve ekipmanları düzenleyen arkadaşlar gruplara daha fazla yardımcı olabilirlerse daha iyi performanslar izleyeceğimizi düşünüyorum.

Yarışma Öncesi Provalar - Organizasyon HY Tanıtım 
Yarışmanın olduğu gün yarışacak gruplar sahne öncesi provalarını yaparak akşam için son düzenlemelerini yapabiliyorlar. Yarışmada bütün grupların sahnede kalma süresi 15 dakika ve bu süre içerisinde 3 parça seslendirilmekte. Performans sonunda icra, yorum ve ensemble üzerinden puan alınıyor ve üzerine sms puanı ekleniyor.

Şirketler Arası Müzik Yarışması
Bu yıl katılmadığımızdan dolayı hafif buruk olsakda şimdiden tüm katılımcı gruplara başarılar diliyorum. Yarışma takvimini ve diğer güncel bilgileri yarışmanın facebook sayfasından https://www.facebook.com/OfistenSahneye?fref=ts takip edebilir, sizde sms'lerinizle favori gruplarınızı destekleyerek keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

Herkese müzik dolu günler : )))

Ofisten Sahneye....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım:Sawako Kuronuma