Beş Kardeşin Beşi Bir Olmaz ki ;)))

Bu yıl başladığına çok sevindiğim bir dizi vardı.  Onur Ünlü'nün yeni dizisi Beş Kardeş :)) İlk bölümünü izlediğimde tamam işte demiştim Leyla ile Mecnun'un bıraktığı yerden alıp götürücek, onun gibi olmayacak ama aynı duyguları yaşatacak bir dizi başlamış. Sonra reytinge yenik düştü ve Haziran ayına ertelendi diye bir haber geldi. Dedim ki ertelendi ama başlamaz. Bu aksam ne görim başlamışşş :)))
Hani Amerikan yapımı diziler iyi hoş severek takip ediyoruz eyvallah bir sıkıntı yokda onlarda bu bizim mahalle sıcaklığı yok. Serkan Keskin yok bir Osman Sonant yok, Ayşen Gruda hele hiç yok onlar bizim şansımız ;)) Nazım diye adı büyük bir şairden gelen Nadir Saribacak yok. Yok yani en azından benim hissetmeyi sevdiğim duygular yok. Onları çöpe atmadim yanlış anlaşılmasın :))) Ama güzel dizi işte sıcacik insanın içini ısıtan bir dizi.

Hiç izlemeyenler için beş kardeşin hepsinin isimleri şairlerden geliyor. Abi Sait bütün kardeşlerine annelik babalık yapar. Dizideki bütün oyuncularin birbirinden şahsına munasir karakterleri var. İçinde sevgi ve kardeşlik olan bir dizi kötü olur mu? :))

Dizi hem güldürüyor hem de duygusal. Dizide hersey var sizde izleyinde kaldırılması yahu :))

Yazıktır böyle güzel yapımlar bitmesin :)))

Hem Müslüm babanın şarkısını çalıyor arada
                                          Hangimiz Sevmedik Çılgınlar Gibi ????

İyi Seyirler :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım:Sawako Kuronuma